Ibadah Korban Aqiqah Di Kemboja

Testimoni Cik Puan Nur Ezzati Tentang Kami.

Saya dapat tahu mengenai al ameen daripada ayah saya. Ayah saya juga pelanggan setia perkhidmatan syarikat al ameen. Beliau pernah membuat korban dan wakaf.

Soalan 1

Boleh kami tahu bagaimana dan di mana anda tahu tentang perkhidmatan kami?  

Saya dapat tahu mengenai al ameen daripada ayah saya. Ayah saya juga pelanggan setia perkhidmatan syarikat al ameen. Beliau pernah membuat korban dan wakaf.

Soalan 2

Jika anda terus mencari kami di online, apakah yang menyebabkan anda mencari kami?

Setelah anda temui kami, apa yang menyebabkan anda mahu menggunakan perkhidmatan kami?

Selain merupakan syarikat yang telah lama bertapak di Malaysia, bukti- bukti berupa gambar & sijil penyertaan daripada syarikat al ameen membuatkan saya tertarik dan percaya untuk terus menggunakan perkhidmatan yang disediakan.

Soalan 3

Kebanyakkan peserta kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Mereka menyatakan bahawa perkhidmatan kami adalah yang terbaik.

Jika anda rasa perkhidmatan kami adalah yang terbaik, boleh ceritakan pengalaman anda sepanjang bersama kami?

Saya bermula dengan membuat ibadah korban di Kemboja. Selepas itu, saya membuat wakaf perigi untuk beberapa orang ahli keluarga saya & aqiqah untuk anak- anak saya. Dan in sha Allah, selepas ini saya akan masih menggunakan perkhidmatan syarikat al ameen..

Soalan 4

Boleh anda berikan cadangan untuk menambahbaik mutu perkhidmatan kami?

Pada pendapat saya, mutu perkhidmatan syarikat al ameen sudah cukup bagus. Laman sesawang yang disediakan sangat mudah dilayari. Gambar & sijil bukti perkhidmatan juga berkualiti. Apa yang saya harapkan, semoga syarikat al ameen dapat terus kukuh di Malaysia demi memudahkan orang Islam di sini untuk terus istiqamah membuat ibadah kepada Allah. In sha Allah.
Terima kasih al ameen!

Search